Tojiro American Boning 165

€200,00

Nož za razdvajanje mesa od kostiju. Primjeran za različite vrste mesa, obrezivanje, vađenje koštica te ostale mesarske poslove. Dužina oštrice je 165 mm.

Radi se o Tojiro Flash liniji, oštrica je od Vg 10 čelika sa 63 slojnim damastom. Slojevitost oštrice služi da je sredina super oštra te istovremeno jaka i fleksibilna. Vg 10 čelik omogućuje održavanje super oštrine i kod razrezivanja veće količine mesa. Primjerna za sve kuharske entuzijaste i profesionalne kuhare.

Drška omogućuje klasično držanje i povratni mesarski zahvat. Šiljasta oštrica je primjerna za radove oko kostiju.

Nož je ručno kovan, dvostrano brušena oštrica je sastavljena od 63 sloja čelika što mu daje zanimljiv damast uzorak. Sredina je kovana od Vg 10 čelika (tvrdoće 61 HRC), obučena u 62 sloja mekšeg nehrđajućeg čelika. Nož je vrlo jednostavno održavati i nabrusiti na vodobrusnim kamenovima.

Ergonomična drška je od mikarte, a elegantan izgled mu daje ugrađen nehrđajući čelik koji sastavlja sredinu drške. Težina drške se odlično nadopunjuje s težinom oštrice što osigurava jednakomjernu ravnotežu radi koje će upotreba biti jednostavna i udobna, jer nož nudi siguran i čvrst zahvat koji će spriječiti klizanje dlanova prema oštrici.

Ovo je nož kojim ćete spretno rezati različite komade mesa i zato mora biti u kuharskoj torbi svakog ljubitelja steakova i mesa.

Proizvajalec: 
Material: